COV Haarlem werkt ook regelmatig met projectzangers. Per programma en stemsoort wordt de behoefte aan versterking vastgesteld en de wijze van werven bepaald: via “open inschrijving” of alleen via het eigen netwerk.

Op die manier biedt COV Haarlem goede, enthousiaste projectzangers met ruime muzikale ervaring de gelegenheid om een concert in de Philharmonie, begeleid door een goed beroepsorkest en met medewerking van professionele solisten, mee te zingen.

Het koor kenmerkt zich door een open, gezellige en vriendschappelijke sfeer, en heeft een mooie repetitieruimte met fijne stoelen en koffie/thee in de pauze.

Instuderen van de werken onder leiding van dirigent Piet Hulsbos en ondersteund door repetitor Lenny Kerkhoff is inspirerend, leerzaam en leuk.

Uiteraard stellen wij wel een aantal eisen aan projectzangers om mee te mogen zingen:

• U bent in staat om de stukken zelfstandig in te studeren en beheerst deze in voldoende mate bij aanvang van de repetities.
• Gedurende de afgesproken oefenperiode woont u wekelijks op woensdagavond van 20.00 – 22.15 de repetities bij. Projectzangers voor een najaarsconcert worden geacht in de afgesproken oefenperiode minimaal 75% van de repetities aanwezig te zijn.
• Gezien het beperkte aantal repetities is het voor de Matthäus Passion noodzakelijk dat u het werk tenminste al één keer eerder volwaardig heeft uitgevoerd (scratch is onvoldoende) en alle repetities aanwezig bent.
• Deelnamekosten zijn EUR 60 voor de Matthäus Passion en EUR 120 voor het meezingen met een najaarsconcert, exclusief piano uittreksel.
• De dirigent neemt vooraf een stemtest af, waarbij de kwaliteit van uw stem wordt bepaald. Aan de hand daarvan wordt beslist over deelnemen en bij welke stemgroep u wordt ingedeeld. De communicatie over de uitslag van de stemtest loopt via een bestuurslid van de COV Haarlem.

Heeft u interesse om mee te doen als projectzanger? Neem dan graag contact op met Ralph Luijt, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelding voor de Matthäus Passion 2019 is wegens voldoende aanmeldingen gesloten. Aanmelden voor het najaarsconcert 2019 kan tot en met de eerste week van april.

Go To Top